City Plus Oy tarjoaa palveluita kolmessa alta löytyvässä segmentissä. Palvelumme tuottavat aina ammattitaitoinen ja asiakaspalvelualtis henkilökuntamme, joka on koulutettu juuri valittuun tuote-/palvelusegmentiin. Pystymme tarjoamaan ICT-, 3D- ja AV-tuoteryhmissä palveluna koulutukset, asennukset ja ylläpidon. 3D-segmentissä tarjoamme lisäksi tulostusta ja mallinnusta. Kaikki palvelumme ovat suunniteltu niin, että ne voidaan skaalata aina pienyritysten ideoista suurien pörssiyhtiöiden tarpeisiin.

 

Alta löydät lyhyet aihekuvaukset tarjoamistamme palveluista sekä yhteydenottotiedot mahdollisia lisätieto- tai tarjouskyselyitä varten. Henkilökuntamme on valmiina auttamaan ja pyrimmekin vastaamaan kyselyihinne aina viimeistään seuraavana business-päivänä.


Ystävällisin terveisin
City Plus Oy Väki

TARJOAMAMME PALVELUT
IT/ICT-PALVELUT
AUDIO/VIDEO-PALVELUT
3D-PALVELUT
 

 

 • LAN

  Tarjoamme paikallisverkkojen luontia palveluna. Tämä voi pitää sisällään mm. verkon fyysisen rakentamiseen liittyvät asiat kuten kaapeloinnit ja rackit sekä aktiivilaitteiden asentamisen ja knofiguroinnin, esimerkkeinä kytkimet ja reitittimet.
 • WLAN

  Tarjoamme langattoman verkon luontia ja ylläpitoa palveluna. Ratkaisu voi pitää sisällään mitä tahansa yhdestä tukiasemasta aina useisiin kymmeniin ja lisäantenneihin ja signaaliboostereihin.
 • Verkon Aktiivilaitteet

  Voimme konfiguroida asiakasyritykselle jo luodun verkon aktiivilaitteita, reitittimet, L2/L3-tason kytkimet. Erilaiset reititysprotokollat, OSPF, EIGRP, VLAN, private VLAN, spanning tree jne.
 • Verkkotallennus

  Tarjoamme verkkotallennusjärjestelmien luontia ja asennusta aina yksilevyisistä NASseista suurempiin SAN levyjärjestelmiin.

 

 • Tietoaukkojen Etsintä

  Voimme tarkistaa lähiverkkonne haavoittuvuuksien varalta etsien avoimia portteja, back dooreja yms.
 • VPN ja Etäyhteydet

  Voimme luoda teille kattavan VPN ratkaisun useamman toimiston välille tai esimerkiksi etätyöpäiviä varten. Site to site VPN, site to multisite VPN ja mobiiliratkaisut.
 • Palomuurit ja Tietoliikenteen Valvonta

  Voimme ottaa käyttöön ja konfiguroida palomuurinne sekä IPS ja IDS laitteet. Liikenteen monitorointi ja dynaamiset tarkistukset sisään- ja ulostuloliikenteestä.
 • Kustomoidut Palvelimet ja Työasemat

  Kokoamme työasemat ja palvelimet asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme myös asentaa tarvittavat ohjelmistot.
 • Kannettavat tietokoneet

  Kannettavien tietokoneiden asennus ja käyttöönotto, huolto ja online varmuuskopiointi.
 • Komponenttien asennus

  Tietokoneen sisäisten ja ulkoisten lisävälineiden asennus ja konfigurointi.
 • CD/DVD/Bluray kopiokoneet

  Asennamme, konfiguroimme ja huollamme kaikentyyppisiä levykopiokoneita, olivat ne sitten PC tai mikrokontrolleripohjaisia.
 • Tulostimet

  Teemme tulostuskartoituksia pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Kartoituksessa pyritään selvittämään asiakkaalle oikeasti edullinen tapa tulostaa keskitetysti.
 • 3D-Tulostimet

  Myymme, koulutamme ja huollamme Suomen suurinta 3D-tulostin laitekantaa.
 • Tarra- ja Etikettitulostimet

  Myymme ja huollamme suurinta osaa markkinoilla olevista tarra ja etikettitulostimista.
 • Ohjelmisto asennukset

  Asennamme, konfiguroimme ja korjaamme käyttöjärjestelmiä ja muita PC ohjelmia, kuten esimerkiksi videokonferenssiohjelmat, Office, ajurit jne.
 • Antivirus

  Asennamme, päivitämme virusturvaohjelmistosi ja ajamme tarvittavat haittaohjelmatestit.
 • Datan Palautus

  Voimme yrittää palauttaa korruptoituneet tai poistetut tiedostonne. Kovalevy voi vaikuttaa hajonneelta, tai tiedosto on voitu poistaa, mutta useimmissa tapauksissa pystytään ainakin osia alkuperäisistä tiedostoista palauttamaan.
 • Varmuuskopiointi

  Voimme tehdä varmuuskopiot koko järjestelmästäsi tai voit sisällyttää jotain seuraavista; tiedostot, valokuvat, videot tai kansiopolut. Jos koneesi hajoaa, cryptoware yllättää tai joku poistaa tiedostot voit palauttaa ne helposti varmuuskopioista.
 • Levykuvien luonti

  Voimme luoda levykuvan järjestelmästi myöhemmint tapahtuvaa palautusta tai levitystä varten. Levykuva voidaan toimittaa useassa muodossa ja usealla eri medialla. Voimme myös luoda esimerkkiympäristön ja siitä levykuvan levitystä varten, luokkahuoneista jne varten.
 • Konferenssijärjestelmät

  Asennamme sekä kiinteitä että liikuteltavia videokonferenssijärjestelmiä. Käyttökohteita ovat muun muassa luokkahuoneet, neukkarit ja erilaiset toimistot.
 • CD/DVD/Bluray Levyjen Monistus

  Voimme monistaa haluamaasi optista levyä, sisältäen datan polton ja labelin printtaamisen.
 • Projektorit ja Valkokankaat

  Myymme ja asennamme projektoreita, valkokankaita ja äänijärjestelmiä aina luokkahuoneista auditorioihin.

Voimme tehdä kartoituksen tilaanne tulevia AV-hankintoja varten. Kartoituksessa käydään tila läpi huolellisesti asiakkaan kanssa ja keskustellaan realistisesti budjetista, tilan tulevasta käyttötarkoituksesta ja aikataulusta. Kartoituksen jälkeen voimme tarjota AV-suunnittelua palveluna. Tämä voi pitää sisällään kaikkea kotiteattereista moniprojektorisiin aula/juhlatila-asennuksiin. Myös akustiikkasuunnitelu voidaan sisällyttä suunnittelutyöhön.

Voimme asentaa tulevan AV-järjestelmänne joko kartoituksemme jälkeen tai jo valmiiksi hankitun laitteiston. Ammattitaitoiset asentajamme ovat tehneet kaikkea kotiautomaatiosta ääni- ja videoinstallaatiohin.

Asennuksen yhteydessä voimme kouluttaa henkilökuntanne käyttämään juuri hankittuja laitteita, jotta arkiset tilanteet, kuten kokoukset ja neuvottelut sujuisivat ongelmitta ja laitteisto toimisi tilannetta tukevana eikä häiritsevänä osana.

Tarjoamme varsin korkealuokkaista kolmiulotteista mallinnusta (CAD) palveluna asiakkaillemme. Kolmiulotteiseilla mallilla voit luoda ideasi eloon ja lopulta oikeaksi tuotteeksi.

Mekaanisesta suunnitelmasta 3D-malliksi. Nähdessäsi mallisi livenä tietokoneen ruudulla voit vaikuttaa sen muodostumiseen ja lopulta myös tulostaa sen valitsemallasi 3D-tulostimellamme. Myös Laserpolttomerkinnät voi suorittaa 3D-tulostimellamme.

Yleisiä käyttökohteita: skissaus, metalli- ja muoviosien suunnittelu, mekaaniset piirrustukset sekä muottien ja kokoonpanojen suunnittelu.

Ota yhteyttä 3d-mallintamisesta ja 3D-tulostamisesta puh. 040 900 1111 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@cityplus.fi aiheella '3D-SUUNNITTELU ja 3D-TULOSTAMINEN'.

Tarjoamme asiakkaillemme 3D-tulostusta hyvin kilpailukykyiseen hintaan oman valikoimamme 3D-tulostimilla. Helpoin tapa aloittaa on soittaa 3D-asiantuntijallemme ja keskustella hankkeestanne tai tulla käymään paikan päällä toimistollamme Hämeenlinnan Kantolassa.

Tulostuskäytössä on koko ajan vähintään kolme tulostinta, joten jonoa ei juurikaan kerry ja pääsemmekin verrattaen nopeisiin toimitusaikoihin. Omaamme erittäin laajan materiaalivalikoiman, johon kannattaakin tutustua ennakkoon tai asiantuntijamme opastuksella. Hyvänä lähtökohtana on 3D-OSTAJAN-OPAS, jossa on kerrottu hyvin selkeästi yleisimpien materiaalien ominaisuudet. Jos tulostettava kappale tulee suuren mekaanisen rasituksen kohteeksi kannattaa se mainita tilausta tehdessä jotta asiantuntijamme osaavat valita oikean materiaalin kappaleeseen ja tehdä tarvittavat muutokset mallin tulostukseen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Yleisimpiä käyttämiämme tiedostomuotoja ovat STL ja OBJ, mutta voimme tarvittaessa muuntaa muussa formaatissa olevat tiedostonne tulostusohjelmistolle sopivaksi tai tarpeen vaatiessa luoda 3D-mallin alusta asti tarpeidenne mukaan. Tulostuksen hinta on aina tapauskohtainen ja siihen vaikuttavat pääasiassa käytettävä materiaali ja tulostuksen kesto. Helpoin tapa saada hinta-arvio on lähettää malli meille arvioitavaksi osoitteeseen support@cityplus.fi ja kirjoittaa aihe kenttään 3D-TULOSTUS. Alla esimerkkejä tulostamistamme kappaleista.  

Koulutus voidaan suorittaa asennuksen kanssa samalla yhteydessä tai mahdollisesti myöhemmin, jolloin teillä on ollut aikaa perehtyä tulostimeen ja saada mahdollisesti näin menetelleen enemmän irti koulutuksesta. Koulutuksessa käydään läpi kaikki koneen toiminnot, asennus ja huoltotoimet sekä tulostusohjelmiston asetukset. Asennus sekä koulutus päättyvät asiakkaan oman mallin tulostamiseen. Koneen toiminta varmistetaan ja koulutuksen kohdalla saadaan ensimmäinen tulostus työn alle. Koulutukseen voi osallistua yhdestä aina kymmeniin henkilöihin asti, kunhan kaikki saavat esteettömän näkymän 3D-tulostimeen ja tietokoneen "näyttöön" tai videokankaaseen.   Koulutus suoritetaan useimmiten asiakkaan tiloissa, mutta voimme käyttää tarvittaessa myös Hämeenlinnan toimipisteemme demotiloja.

Asennuksesta ja koulutuksesta kannattaa pyytää aina tarjous tulostimen tilauksen yhteydessä, tämä onnistuu helpoiten soittamalla 040 900 1111 tai lähettämällä aiheesta sähköpostia osoitteeseen support@cityplus.fi.

Haluatteko "testata" 3D-tulostamista, tai teidän tarpeenne on nopeasti saada valmistettua demotuote, malli, ehkä näyte? Ehkä Teillä on jo kokemusta 3D-tulostamisesta ja haluatte käyttöönne sopivan laitteen nopeasti - varmistumalla siitä että laite toimii ja on sopiva tarkoitukseenne. Tai haluatte ammattitaitoista tukea tuotteenne valmistamiseksi ja ette ole halukas hankkimaan tarkoitusta varten omaa laitetta. Oli tarpeenne syy mikä tahansa meillä on ratkaisu "kaikkiin" 3D-tuloste kysymyksiin.

Edellä mainittuun tarkoitukseen me vuokraamme 3D-tulostinaikaa. Voitte tarpeen tullen varmistua tuotesalaisuutenne säilymisestä, pyytämällä eristetyn olosuhteen, tai voimme auttaa 3D-kuvantamisessa, kuin myös asiantuntemuksemme on käytössä tuotteen tulostamisolosuhteiden optimoimisessa.

On sitten kyseessä ensiaskel 3D-tulostusmailman kokemuksiin, todellinen tarve, vielä toteutumattoman tuotesuunnitelman luomistyö, ota meihin yhteys ja autamme ratkaisemaan 3D-tulostustarpeenne.

City Plus Oy - Puhelin: 040 900 1111 ja 040 900 1110 - email: myynti@cityplus.fi