Tulostintavaratalon henkilökunta tarjoaa asiantuntevan kokonaispalvelun tarkoituksenmukaisten tulostimien valintaan. Suomen markkinoiden monipuolisin valikoima yhdessä kilpailukukyisten hintojemma kanssa on vakuuttanut laajan asiakaskuntamme luottamaan palveluumme. Me osaamme suositella, asiakkaamme valintatilanteessa, käytön edellyttämiä tulostimia asakkaamme nimeämään tarpeeseen. Lisäksi kun tarve edellyttää huolehdimme yksittäisten tai verkkopalvelinympäristön asennuspalveluista. Palvelumme on henkilökohtaista ja räätälöityä asiakkaamme nimeämiin tarpeisiin. Meillä on vahva kokemus mm. Toimistotulostimien, tarra.- ja merkintätulostimien, kuittitulostimien, 3D-tulostimien, suurkuvatulostimien, CD/DVD/BD monistuslaitteiden, kuin myös projektorien (www.projektoritavaratalo.fi) ja atk laitteiden asennuksista ja huolloista.

 

Palveluitamme ovat mm;

- Autamme asiakkaitamme löytämään parhaiten sopivat laitteet ja kartoittamaan laiteympäristön
- Tuomme ja asennamme laitteet avaimet käteen periaatteella
- Tarjoamme käyttökoulutusta ja huoltoa
- Selvittämään parhaan ja edullisimman maksutavan  (Leasing, laskutus, MPS, käyttöön perustuva KK maksuperusteiset tulostimet, jne.)
- Voimme automatisoida tulostintarvikkeiden valvonnan ja toimitukset

 

Kokemuksemme sekä saamamme koulutuksen avulla, kykenemme tarjoamaan huolto ja asennuspalveluja kaikille asiakkaillemme, joko esitetyn tarpeen mukaan kertaluontoisena, sopimuspohjaisena tai räätälöitynä pitempikestoisena palveluna. On tarve sitten jatkuva ylläpitohuolto ja kunnossapito tai uusien laitteistojen asennus ja koulutus, me tarjoamme  palvelun tarpeenne mukaan. Tarjoamamme palvelut eivät rajoitu vain pääkaupunkiseudulle vaan olemme olleet asiakaspalvelu tehtävissä aina Ruotsista - Eestiin. Asennus, koulutus ja huoltopalveluiden lisäksi monipuolisesta valikoimastamme löydätte laitteet tulostamiseen, 3D-tulostamiseen, tallentamiseen, tallennusmedioiden monistamiseen, sekä erilaisiin näyttö ja projektiolaitteisiin. Autamme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset laitteet ja kokonaiskustannuksiltaan edullisimman hankintatavan. Tyytyväiset pitkäaikaiset asiakkaamme ovat paras referenssimme. Toivottavasti saamme tehdä yhteistyötä myös sinun kanssasi!

 

Alla näette osan asiakkaistamme, joiden kanssa meillä on pitkäaikaisia sopimuksia.

​​​​​​​  


Lisätietoja palveluista antaa;
Matias Skarp
Puh: 0409001111
Email: matias.skarp@cityplus.fi