Lyömättömiä TARJOUKSIA
Olemme Suomen edullisin tulostin-, ja tulostintarvikekauppa. Nyt liikkeemme avajaistarjoukset ovat lyömättömiä. Voit tilata verkkokaupastamme tai poiketa liikkeessämme Pohjoinen Rautatienkatu 33, 00100 Helsinki. Jatkamme tulevina viikkoina hyvillä tarjouksilla. Liikkeessämme saat valita myös kylkiäisen - kylkiäiskorista. EPSON WorkForce Pro, WF-C5710DWF, Monitoimi-väritulostin. Linkki https://tulostintavaratalo.fi/Tulostimet/Monitoimilaitteet/EPSON-WF-C5710DWF?search=WF-C5710DWF XEROX Phaser 3260DN, Wifi. Nopea lasertulostin!. Linkki https://tulostintavaratalo.fi/myymalan-avajaiset/XER3260V_DNI.FI?search=Phaser%203260DN EPSON EcoTank ET-2700, Monit..
Nopeuta kuvien ja videoiden käsittelyä modulaarisilla kytkimillä, slidereilla ja näppäimillä.
Etsimässä normaalia, luotettavaa lasertulostinta? Tässä se on; Xeroxin täysin normaali, mutta todella erinomainen lasertulostin Xerox Phaser 3620DN Wifi.  Älä osta pelkkää tulostainta, osta Xerox. Tämä laite sopii kotiin, toimistoon, anopille, opiskelijalle, naapurille.. ihan kaikkeen käyttöön. Niin siinä käy kun saat laadukkaan kaksipuoleista tulostavan, langattomalla ja langallisella verkkoliitännällä varustetun Xeroxin hintaan 109,00€ sis. alv24%. Kaiken muun hyvän lisäksi Xeroxilla tulostaminen on todella edullista ja värejä saa kahdessa eri koossa, 1500 sivua tai ..
Juhlavuoden erikoistarjoukset
Tästä näet City Plus Oy:n verkkokauppojen erikoistarjoukset kaupoittain Kaikki hinnat sisältävät alv24%, tuotteita rajoitetut erät, tarjoukset voimassa vain tarjouserille. Lisätietoja myynnistämme!  Juhlavuoden tarjouksia päivitetään jatkuvasti ja tarjoustuotteet muuttuvat vuoden aikana. Tulostintavaratalo:  Epson AL-M300DN, Järeä ja nopea monolaser työjuhta jatkuvaan käyttöön - 119,00€ (-60%) Epson Workforce Pro 4640DTWF, Erinomainen värimonitoimitulostin yrityksille tai kotitoimistoon - 199,00€ (-25%)  Xerox Workcentre 6515DN, Monitoimivärilaser yrityksille - 469,00&eu..
City Plus Oy 25v/100v Juhlavuosi!
Suomen juhliessa tänä vuonna itsenäisyytensä sataa vuotta, me City Plus Oy.ssä juhlimme 25v. juhlavuottamme. Tämän vuoden sloganimme on City Plus 25/100v juhlavuosi Vuonna 1992, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, perustaessamme City Plus Oy.n. Yritys aloitti toimintansa omistajan perheen voimin. Vuosien varrella yritys on kehittynyt alkuperäisestä optisten tallennuslaitteiden ja tarvikkeiden maahantuonnista ja jälleenmyynnistä, neljään eri tuoteryhmiin keskittyviin verkkokauppoihin. Kevättalvella 2011 avasimme Tulostintavaratalon, joka keskittyi nimensä mukaisesti tulostamiseen ja siihen läheisesti liittyviin tuotteisiin.&..
Projektoritavaratalo tarjoaa joulun kunniaksi erikoishintaan muutaman erittäin hyvän joululahja idean.
Black Friday on täällä taas!  Ja samoin ovat tulostintavaratalon huipputarjousket. Nyt kannattaa uusia kodin ja toimiston tulostimet! Tuotteita rajoitettu erä, tarjousket voimassa maanantaihin 28.11.2016 klo 24:00 asti, mutta vain rajoitetulle erälle.  Kotiin tai kotitoimistoon; Epson XP-760 - 6-värinen monitoiminen, huippulaatuista valokuvalaatua tulostava laite - 129,00€  (-30%) BRO-DCP-J4120DW - Monitoimitulostin pitkällä takuulla ja edullisilla kustannuksilla - 109,00€ (-25%) EPSON-WF-3640DTWF - Loistava laite, soveltuu kotiin tai toimistoon, suosittelemme! - 125,00€ (-30%) CANON-MG2950 - Edullinen perustulost..
Esittelyssä uudet erittäin valotehoiset LED-projektorimallit Hitachi LP-WU3500 ja LP-WX3500.
Jokavuotiset Formnext-messut ovat käynnissä Frankfurtissa ja tänäkin vuonna on messuilla nähty paljon mielenkiintoisia tuotejulkistuksia. Yhtenä julkaistuista tuotteista on oman edustuksemme, Envisiontecin HiRes lisänimen saanut, Vector 3SP-tulostin. Tämän ammattilaiskäyttöön tehdyn SLA-tulostimen työala pysyi 300 x 175 x 200mm kokoisena, mutta xy-resoluutio kasvoi 60 mikrometriin. HiRes Vectorilla pystyy tulostamaan muun muassa jo perusmallista tuttuja ABS, ABS High Impact ja E-Glass materiaaleja. Henkilökohtainen suosikkimme materiaalivalikoimasta on E-Tool, joka on kehitetty ruiskuvalumuottien tekemiseen pienempiä ruiskuvalueri&a..
Olemme mukana DigiExpo messuilla Helsingin Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna 4.-6.11. Teknavin tuottamalla Tulevaisuus on täällä -osastolla. 
0 comments on this article - view comments
Tulostintavaratalon uutiskirjeissä nostamme esiin ajankohtaiset tarjoukset ja kiinnostavimmat uutuudet!
A3 Tulostimet ja monitoimilaitteet tarjouksessa! Eikö A4 koko riitä, teetkö esitteitä, lehtiä, piirrustuksia tai muita materiaaleja joihin tarvitaan suurempaa kokoa? A3 tulostinvalikoimastamme löytyy laite kaikkiin tarpeisiin noin 150€ hintaluokasta aina järeisiin yli kymmenen tuhannen euron laitteisiin. Olemme poimineet tähän artikkeliin laajasta valikoimastamme tämän hetken järkevimmät laitteet laite- ja hintaluokittain. Suurin osa laitteista on artikkelia kirjoittaessa tarjouksessa, hinnat ovat siis näiltä osin tarjoushintoja ja voimassa toistaiseksi!   Edulliset tulostimet ja monitoimilaitteet - koti ja pientoim..
Kesän 2016 olympialaiset ovat täällä ja on aika paljastaa Projektoritavaratalon tarjoukset! Kesän suurin urheilutapahtuma on täällä ja niin on Projektoritavaratalon tarjouksetkin! Alla Projektoritavaratalon loistavat tarjoukset kisakatsomoon!  Rio Ohoi tarjoukset; Epson EB-U04, Full HD Bundle; 649€. Kaupan päälle 92" 16:9 moottoroitu valkokangas! Tämä tykki tekee 92 tuumaisen kuvan 3.07- 3.74m etäisyydeltä. Valitse haluamasi valkokangas, mattavalkoinen korostaa värejä ja harmaa taas tummia sävyjä!  Epson EH-TW7200, Full HD HighEnd kotiteatteritykki 2000 ANSI lumenin valoteholla j..
Asiakkaallamme oli ongelma, miten saada selkäongelman kanssa Airwheel A3 laite lastattua autoon. Tässä asiakkaan yksinkertainen ja erittäin hienosti toimiva ratkaisu, jossa apuna käytetään A3:n omaa sähkömoottoria ja tarkoitusta varten rakennettua ramppia.   ..
Näytetään 1 - 14 / 16 tuotetta