Etsimässä normaalia, luotettavaa lasertulostinta? Tässä se on; Xeroxin täysin normaali, mutta todella erinomainen lasertulostin Xerox Phaser 3620DN Wifi.  Älä osta pelkkää tulostainta, osta Xerox. Tämä laite sopii kotiin, toimistoon, anopille, opiskelijalle, naapurille.. ihan kaikkeen käyttöön. Niin siinä käy kun saat laadukkaan kaksipuoleista tulostavan, langattomalla ja langallisella verkkoliitännällä varustetun Xeroxin hintaan 109,00€ sis. alv24%. Kaiken muun hyvän lisäksi Xeroxilla tulostaminen on todella edullista ja värejä saa kahdessa eri koossa, 1500 sivua tai ..
Juhlavuoden erikoistarjoukset
Tästä näet City Plus Oy:n verkkokauppojen erikoistarjoukset kaupoittain Kaikki hinnat sisältävät alv24%, tuotteita rajoitetut erät, tarjoukset voimassa vain tarjouserille. Lisätietoja myynnistämme!  Juhlavuoden tarjouksia päivitetään jatkuvasti ja tarjoustuotteet muuttuvat vuoden aikana. Tulostintavaratalo:  Epson AL-M300DN, Järeä ja nopea monolaser työjuhta jatkuvaan käyttöön - 119,00€ (-60%) Epson Workforce Pro 4640DTWF, Erinomainen värimonitoimitulostin yrityksille tai kotitoimistoon - 199,00€ (-25%)  Xerox Workcentre 6515DN, Monitoimivärilaser yrityksille - 469,00&eu..
City Plus Oy 25v/100v Juhlavuosi!
Suomen juhliessa tänä vuonna itsenäisyytensä sataa vuotta, me City Plus Oy.ssä juhlimme 25v. juhlavuottamme. Tämän vuoden sloganimme on City Plus 25/100v juhlavuosi Vuonna 1992, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, perustaessamme City Plus Oy.n. Yritys aloitti toimintansa omistajan perheen voimin. Vuosien varrella yritys on kehittynyt alkuperäisestä optisten tallennuslaitteiden ja tarvikkeiden maahantuonnista ja jälleenmyynnistä, neljään eri tuoteryhmiin keskittyviin verkkokauppoihin. Kevättalvella 2011 avasimme Tulostintavaratalon, joka keskittyi nimensä mukaisesti tulostamiseen ja siihen läheisesti liittyviin tuotteisiin.&..
Black Friday on täällä taas!  Ja samoin ovat tulostintavaratalon huipputarjousket. Nyt kannattaa uusia kodin ja toimiston tulostimet! Tuotteita rajoitettu erä, tarjousket voimassa maanantaihin 28.11.2016 klo 24:00 asti, mutta vain rajoitetulle erälle.  Kotiin tai kotitoimistoon; Epson XP-760 - 6-värinen monitoiminen, huippulaatuista valokuvalaatua tulostava laite - 129,00€  (-30%) BRO-DCP-J4120DW - Monitoimitulostin pitkällä takuulla ja edullisilla kustannuksilla - 109,00€ (-25%) EPSON-WF-3640DTWF - Loistava laite, soveltuu kotiin tai toimistoon, suosittelemme! - 125,00€ (-30%) CANON-MG2950 - Edullinen perustulost..
Tulostintavaratalon uutiskirjeissä nostamme esiin ajankohtaiset tarjoukset ja kiinnostavimmat uutuudet!
A3 Tulostimet ja monitoimilaitteet tarjouksessa! Eikö A4 koko riitä, teetkö esitteitä, lehtiä, piirrustuksia tai muita materiaaleja joihin tarvitaan suurempaa kokoa? A3 tulostinvalikoimastamme löytyy laite kaikkiin tarpeisiin noin 150€ hintaluokasta aina järeisiin yli kymmenen tuhannen euron laitteisiin. Olemme poimineet tähän artikkeliin laajasta valikoimastamme tämän hetken järkevimmät laitteet laite- ja hintaluokittain. Suurin osa laitteista on artikkelia kirjoittaessa tarjouksessa, hinnat ovat siis näiltä osin tarjoushintoja ja voimassa toistaiseksi!   Edulliset tulostimet ja monitoimilaitteet - koti ja pientoim..
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotetta