Tietotekniikkatavaratalo / City Plus Oy  -  Maksu- ja toimitusehdot


Nämä ehdot ovat voimassa 01.11.2015 alkaen, Päivitetty 04.12.2016
 
Verkkomaksu:
Asiakkaan on mahdollista maksaa verkkokauppaostoksensa suoraan verkkopankissa. Tämä tekee ostoksien maksamisesta vaivatonta sekä nopeaa. Verkkomaksu mahdollisuudet ovat: OP, Nordea, Sampo Pankki, Tapiola, Handelsbanken, Ålandsbanken, Aktia, VISA/Mastercard/ Visa-Electron, Luottokunta sekä S-pankki. Verkkopankissa maksat omilla verkkotunnuksillasi, jolloin toiminta on suojattu ja saamme tilauksesi nopeasti liikkeelle. Tili-/ kortinomistajan tietoja ei tallenneta City Plus Oy:n tietokantaan. City Plus Oy ei vastaa maksupalveluiden toiminnasta. 
 
Tilisiirto:
Voit maksaa myös perinteisellä tilisiirrolla, jos sinulla ei ole verkkotunnuksia. Valitessasi maksutavaksi tilisiirron, saat sähköpostiisi tarvittavat maksutiedot tilausvahvistuksen yhteydessä. Tavarat lähetetään, kun maksu on kirjautunut tilillemme. Voit nopeuttaa tilauksen käsittelyä lähettämällä kuitin maksusta sähköpostiimme( 
info@tietotekniikkatavaratalo.fi ).

Laskutus: (Yritys- ja yhteisöasiakkaat)
Rekisteröityneiden yritys- ja yhteisöasiakkaiden on mahdollista valita maksutavaksi maksu laskulla. Laskutusasiakkailta peritään normaalien toimitusehtojen mukaiset toimituskulut laskulla. Laskujen normaali maksuehto on 14pv. netto, poikkeuksellisista maksuehdoista voidaan sopia. Tarkistamme laskutusasiakkaiden luottotiedot ja pidämme oikeuden asettaa asiakaskohtaiset luottorajat.

Osamaksu: (Yritys- ja yhteisöasiakkaat)
Pyynnöstä tarjoamme myös Sampo Pankin osamaksu/leasingrahoitusta. Tutustu voimassa olevaan hinnastoon tästä: Euribor rahoitusleasingkertoimet yrityksille (alv 0%) 

Joustoraha: Edellisen lisäksi yksityisille henkilöille on valittavissa Joustorahaa jota voi hakea kuka tahansa raha-asiansa hyvin hoitanut yli 20-70 vuotias Suomen kansalainen.
- Valitse verkkokaupassa kassalla maksutavaksi Joustoraha Lasku & Osamaksu.
- Valitse, haluatko maksaa ostoksesi laskulla (14 päivää korotonta maksuaikaa) vai kuukausierissä.
- Jos valitset maksutavaksi kuukausierät, niin valitse itsellesi sopiva maksuaika ja kuukausittainen maksuerä.
- Tunnistaudu pankkitunnuksillasi.
- Täydennä asiakastietosi.
- Tutustu ja hyväksy Joustorahan ehdot.

 

Toimitustapa/toimituskulut:
- Matkahuollon Bussipaketti; Nouda tilauksesi valitsemastasi Matkahuollon tai Matkahuolto-asiamiehen toimipaikasta, hinta 5,00€
- Matkahuollon Jakopaketti; Matkahuolto toimittaa lähetyksen haluamaasi osoitteeseen ja sopii puhelimitse toimitusajankohdan, hinta 9,00€
- Matkahuollon noutopaketti; Nouda tilauksesi valitsemastasi K-Marketista tai muusta Matkahuollon toimipisteestä, hinta 5,00€
- Postin Jakopaketti; Postin kotiinkuljetus - 9,00€
- Nouto; Puusepänkatu 5, Hämeenlinna - 0,00€ tai Mechelininkatu 3a, Töölö, Helsinki - 0,00€
- Erikoispitkien tuotteiden kuten valkokankaat lisärahti on 18,- € sis. Alv/toimitus/tuote
- Express; Yrityksemme henkilökohtainen huolenpitopalvelu toimituksen nopeuttamiseksi. Palvelu sisältää toimitustavan valinnan ja toimituksen käsittelyn valvonnan niin että, toimituksessa otetaan huomioon asiakkaan tarpeet. Asiakkaan/tilaajan kanssa sovitaan toimituksen yksityiskohdista ennen toimitusta pääsääntöisesti puhelimitse tai muulla elektronisella tavalla, Huolenpitokustannus hinta 12,00€. Express kustannus on lisäkustannus ja lisätään normaalin rahtikustannusveloituksen lisäksi. Huom. Ks. toimitusaika

- Yritysten/ yhteisöjen tilatessa laskulla, veloitamme lähetyksen painon ja koon mukaiset todelliset kustannukset.
- Painavat lähetykset veloitetaan järjestelmässämme kg perusteella. Lava ja  teholavat tuote-/ pakkauskohtaisten kustannusten perusteella.

- Pientoimituslisä. Pienpakkaus- ja toimituslisä (alle 26.- € tilauksiin) 4.- Alv0%. Huomaa, että suuri osa pientuotteista myydään hinnoillamme lavoittain tai 1000.kpl erissä, muutaman tuotteen tilaus/toimitus ei peitä pakkaus ja keräily kulujamme.

Toimituksesta: 
Postin ja Matkahuollon ym. rahtitoimitukset ovat perilletoimituksia, eli tuotteet toimitetaan ovelta-ovelle. (Tämä ei koske matkahuollon toimipisteeseen toimitettuja nouto toimituksia). Mikäli et ole paikalla tavaroita tuotaessa, jättää Posti ja Matkahuolto paketistasi ilmoituksen, ja tilauksesi on noudettavissa lähimmästä toimipisteestä. City Plus Oy ei vastaa kuljetusyhtiöstä johtuvista viivästyksistä. 
Emme toimita tuotteitamme jälkivaatimuksella. Toimituskulut veloitetaan laskutusasiakkailta todellisten kustannusten perusteella, ennakkomaksetuista verkkotilauksista veloitetaan verkkokaupassa mainitun/ tarjotun toimituskulun perusteella.  

Toimitusaika:
Tavoite on toimittaa tilatut tuotteet kuljetettavaksi samana päivänä, kun tilaus on saapunut. Erityisesti tulostimien värit saavat erityiskohtelun, ja toimitetaan heti. (Edellyttää tilauksen kirjautumista järjestelmäämme ennen klo 13:30)
Sivuilla on maininta varastomyymälässämme varastoiduista tuotteista, jotka toimitetaan heti/ tilauksen käsittelyn jälkeen. Muut tuotteet toimitetaan 1-7pv toimitusajalla. Mikäli toimitus viivästyy tästä, annamme eri ilmoituksen toimituspäivästä.
Express; Toimitus sisältää henkilökohtaisen palvelun josta pidetään yhteyttä tilaajaan. Toimitustavasta ja toimituksen menettelystä sovitaan tilaajan kanssa heti kun tilaus on saatu rekisteröityä järjestelmäämme ja olemme voineet varmistaa tuotteiden sijainnin ja eri kuljetustapojen sopivuuden. Toimitus suoritetaan asiakkaan/ tilaajan kanssa sovitulla menettelyllä. Normaalit kuljetustavat eivät aiheuta lisäkustannuksia itse rahtikustannukseen, erilliset kuriiripalvelut ja niistä seuraavat kustannukset veloitetaan erikseen asiakkaan/tilaajan kanssa sovitulla tavalla.


Palautusoikeus:
Kuluttajansuojalaki on muuttunut 13.6.2014 alkaen. Muutoksia on erityisesti koti- ja etämyynti-säännöksiin.

Kuluttajan on aina erikseen ilmoitettava kaupan peruuttamisesta 14 pv sisällä tavaran toimituksesta. Myyjä lähettää kuluttajan pyynnöstä kuluttajalle peruuttamislomakkeen joka on toimitettava täytettynä myyjälle 14pv sisällä suoritetusta toimituksesta. Kuluttajan on palautettava vastaanottamansa tavara viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. 

Kun kuluttaja on etämyynnissä vastaanottanut tavaran, hänellä on nykyiseen tapaan huolenpitovelvollisuus tavarasta peruuttamisaikana (14pv) niin kauan, kunnes hän on päättänyt pitää sen. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta kun tuotepakkaus on avattu, näihin tuotteisiin kuuluvat mm. kovalevyt, tulostimien värit, ym. kun tuotteen pakkaus on avattu. Huom: tavaran takuuaika alkaa laskun/ maksukuitin päivämäärästä.

Jos kuluttaja kuitenkin ottaa tavaran normaaliin käyttöön huolenpitovelvollisuutensa vastaisesti, hän ei nykyisestä poiketen enää menetä peruuttamisoikeuttaan, mutta on sen sijaan velvollinen korvaamaan tavaran arvon alentumisen myyjälle. Palautetun tavaraan arvoon vaikuttaa myös myyntipakkauksen mahdollinen vaurioituminen sekä alkuperäisestä pakkaustavasta poikeava jälleen pakkaaminen. Luonnollisesti elektroonisen laitteen käyttäminen useassa tapauksessa johtaa tuotteen arvon alentumiseen. 

Jos tavara on sen käyttämisen- tai sinetöidyn tavaran avaamisen johdosta tullut myyntikelvottomaksi, kuluttajan on vastattava tavarasta sen koko arvolla.

Eräissä tapauksissa kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta, ellei siitä ole erikseen sovittu, mm. sopimuksen koskiessa tavaraa, joka valmistetaan tai tilataan ainoastaan kuluttajan tarpeisiin tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti.

Mikäli kuluttaja ei ole maksanut tavaran palautuksesta aiheutuneita kustannuksia on myyjällä  oikeus periä kuluttajalta tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset.  

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot, mm. pakettilähetysseurantatunnuksen.

Pakkaaminen on suoritettava huolella ja on lähettäjän vastuulla, että tuote palauttuu moitteettomassa kunnossa. Myyjä ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. 

Myyjän on viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran palautuksen saatuaan palautettava kuluttajalle kauppahinta (siten kun palautuksen perusteet ovat syntyneet).

Kauppahinta palautettaan lahjakortille (yleisesti hyväksytty tapa), joka on voimassa vuoden ajan. Erityisestä syystä palautus voidaan tilittää tilivaluuttana. Myyjällä on kuitenkin oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes hän on saanut tavaran takaisin.


Hinnat:
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin kaikissa olosuhteissa ennen toimitusta.Tämä tarkoittaa myös, että ennen toimitusta tuotteeseen kohdistuneet hintamuutokset verkkokaupassa astuvat voimaan heti. Mikäli hinta ja toimitus on tilausvahvistuksella vahvistettu ei muutokset hinnassa koske kyseisestä tilausta, ellei asiasta erikseen ole tilaajan kanssa sovittu. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta sellaisia tuotteita joiden valmistus on päättynyt tai muusta syystä tuoteen toimittamiseen löytyy painava este. Siitäkin huolimatta, että tuote mahdollisesti esiintyy verkkokaupamme sivuilla. Tällaisissa tapauksissa palautamme tilauksesta tilillemme mahdollisesti tilitetyt varat. Mahdollisesti muuttuneen yksikköhinnan johdosta on asiakkaalla oikeus perua tilaus mm. vetoamalla muuttuneeseen hintaan. Lisätietoja maksuehdoista saat lähettämällä sähköpostia( 
info@tietotekniikkatavaratalo.fi ).
Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%. 

Myyjä City Plus Oy (0879905-6). 

City Plus Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tilaajan tietoja tai muita tilaukseen liittyviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.