Yritysinfo

Tietotekniikkatavaratalo.fi takana on vuonna 1992 perustettu City Plus Oy. Aloitimme toimintamme 90-luvun alussa tuomalla maahan tallennuslaitteita videokaseteille ja CD-levyille. Nykyisin yritys tuo osan laajasta tuotevalikoimasta maahan itse, tarjoamme tuotteitamme myös kuluttajille, yrityksille sekä jälleenmyyjille. Pääosin myymme tuotteemme sekä palvelumme B2B asiakkaille.

Tarjoamme palvelujamme A/V-toimituksissa ja asennuksissa-, tulostinympäristöratkaisuissa-, tietotekniikkaympäristössä-, sekä 3D tulostin ratkaisuissa varsin kilpailukykyisesti. Vahvuutemme ovat tuotemyyntimme ja maahantuontimme sekä tekninen osaamisemme ja 25v kokemus edellä mainitsemissamme ympäristöissä. Olemme erityisen palveluhalukkaita – kysy et pety, meille tärkeää on hyvä mieli – hyvä kauppa.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme laitteiden-, laitekokonaisuuksien suunnittelun, laitekoulutuksen ja asennuksen. Ammattitaitoinen henkilöstömme hallitsee pienet kuin myös keskisuuretkin kokonaisuudet yritysten tarpeisiin. Huolehdimme myymiemme laitteiden teknisestä tuesta ja huollosta.

Tulostintavaratalo.fi
Tulostintavaratalo on nimensä mukaisesti keskittynyt tulostimiin, skannereihin, tulostinväreihin, tulostus/painatusmateriaaleihin ja muihin tulostamista lähellä oleviin tuotteisiin. Olemme mm. Epson, OKI, HP, Brother, Zebra, Citicen, ym. jälleenmyyjä/partner. Olemme Epson Pro Photo Partner Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Olemme mm. erikoistuneet valokuva- ja tarratulostimiin. City Plus Oy/Tulostintavaratalo on myös sertifioitu Epson ja Brother Label Expert yritys. Yrityksellämme on sertifikaatit kaikilta tunnetuimmilta tulostinvalmistajilta.

Tietotekniikkatavaratalo.fi
Tietotekniikkatavaratalosta löydät laajan valikoiman kesto-, ja kutustuselektroniikkaa, oheislaitteita ja tarvikkeita ym. Tietotekniikkatavaratalo kehittää toimintaansa jatkuvasti, jotta käyttäjäkokemus olisi mahdollisimman nopea ja mutkaton. Tämä on meille kunnia-asia.

Projektoritavaratalo.fi
Projektoritavaratalo keskittyy nimensä mukaisesti projektoreihin. Valikoimasta löytyy lisäksi näyttöjä, infotauluja, valkokankaita (Suomen laajin valikoima) ja AV-tuotteita.

3D-tavaratalo.fi
City Plus Oy/3D-tavaratalo on myynyt ja huoltanut 3D-tulostimia vuodesta 2008 lähtien. Verkkokaupasta löydät 3D-tulostimet, 3D-filamentit ja 3D-tarvikkeet. Olemme toimineet 3D-tulostinten maahantuojana yli 10 vuoden ajan, mikä tekee meistä yhden Suomen kokeneimmista 3D-tulostimien asiantuntijoista. Tarjoamme myös 3D-tulostuksen koulutuspalveluita.